TMG Consultancy

Căutați un consultant de afaceri premium?

Cine suntem

TMG Consultancy

Agenția Juridică TMG Consultancy a fost înființată în baza parteneriatului  Agenția Juridică “Onoris Legis” & Partners din Republica Moldova și asa de avocatură Akgöl (Akgöl Law Firm) din Republica  Turcia. La baza acesteia stă dorința de a contribui la diversificarea şi dezvoltarea relaţiilor sociale şi economice dintre Republica Moldova şi Republica Turcia, precum şi la promovarea potenţialului economic al companiilor originare din  Republica Moldova și a celor originare din Republica Turcia prin prestarea serviciilor de consulting juridic calificat.

Personal pe două continente
0 +
Servicii de consultanță juridică
0 +
Procese de judecată câștigate
0 +

Dezvoltarea unei afaceri de succes necesită depășirea multor provocări.

Capcanele administrative, obstacolele legale sau concurenții stau adesea în calea succesului.

De ce noi

Fondatorii Agenției Juridice TMG Consultancy au o imagine  favorabilă pe piaţa serviciilor juridice iar construirea unei relații durabile este esențială pentru  asigurarea unei reprezentări juridice eficiente.

Apelînd la serviciile noastre veți obține o abordare bazată pe o  bogată   experiență de obținere a câștigurilor în instanța de judecată. Veți lucra mână în mână cu o echipă de experți juridici a căror experiență acoperă o multitudine de cazuri în domeniul tranzacțiilor comerciale și al litigiilor comerciale.  

Ne-am angajat să  furnizăm informații veridice și corecte într-un timp util pentru a vă ajuta să luați decizii legale solide pentru a vă proteja afacerea.

Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs.

Clienții și Partenerii Noștri