TMG Consultancy

Cine suntem noi

TMG Consultancy a fost înființată pe baza parteneriatului dintre Agenția juridică „Onoris Legis” & Partners  din Republica Moldova și Firma de Avocatură Akgöl din Turcia. Acest Centru moldo-turc de drept al afacerilor își propune să contribuie la diversificarea și dezvoltarea relațiilor sociale și economice dintre Moldova și Turcia, precum și la promovarea potențialului economic al companiilor moldovenești și turcești prin furnizarea de servicii de consultanță calificate din punct de vedere juridic.

„Dezvoltarea unei afaceri de succes necesită depășirea multor provocări Capcanele administrative, obstacolele legale sau tentațiile concurenților stau adesea în calea succesului.”

De ce noi

Fondatorii  TMG Consultancy au o imagine impecabilă pe piața serviciilor juridice din statele lor, iar construirea unei relații durabile este esențială pentru a asigura o reprezentare juridică eficientă. Veți obține o abordare bazată pe o experiență bogată de câștig în instanță apelând la serviciile noastre.

Veți lucra spate în spate cu o echipă de experți juridici a cărei experiență acoperă o multitudine de experiențe în domeniul tranzacțiilor comerciale și al litigiilor comerciale.

La Centrul moldo-turc de drept al afacerilor, ne angajăm să vă oferim informații veridice și exacte la timp pentru a vă ajuta să luați decizii legale solide care să vă protejeze afacerea.

Clienții și partenerii noștri

How can we help you?

Contact us at the Consulting office nearest to you or submit a business inquiry online.